Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 2 de setembre del 2022

Ecoviu, una aplicació que connecta entitats i ciutadania contra la crisi climàtica

Es tracta d'una aplicació gratuita que recull esdeveniments i iniciatives mediambientals que es fan a la ciutat de Barcelona. La plataforma pretén posar en contacte entitats i empreses ambientals amb persones preocupades pel medi ambient. Tallers d'alimentació responsable o reparació de productes, recollides de plàstic a mar i muntanya, reforestacions a boscos propers, mercats i fires, excursions per la natura amb o sense recollida de residus són algunes de les iniciatives que es poden trobar a Ecoviu, on també les persones usuàries poden afegir-hi activitats al calendarii verd que inclou activitats tant presencials com en línia de temàtiques sostenibles i en tots els seus àmbits.
Organitzacions com Eixarcolant, Solidança o l'Àrea Metropolitana de Barcelona, publiquen les seves activitats a la plataforma i els usuaris poden apuntar-se fàcilment i conèixer més sobre aquestes entitats. Amb aquesta metodologia, "l'aplicació permet a lles persones usuàries conèixer els esdeveniments de la comunitat ecològica de Barcelona i connectar amb persones que els mou el mateix, cuidar el medi ambient", assegura Pau Torres, cofundador d'Ecoviu.

L’aplicació, que ha estat creada la primvarea d'aquest any per 3 joves emprenedors de Barcelona (Marc Jiménez, Oscar Ratera i Pau Torres) ja està disponible de forma gratuïta a totes les botigues de descàrrega d’apps, tant a Google Play (Android) com a l’App Store (Apple).

L'equip d'Ecoviu treballa per convertir l’aplicació en un joc interactiu, on els usuaris cada vegada que participin en una activitat, rebran uns punts que aniran formant la classificació. Ademés, cada vegada que l’usuari desbloquegi un nivell amb els seus punts, obtindrà unes recompenses en productes i serveis ecològics. 


Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges