Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 28 d'abril del 2020

L'Agència de Residus aconsella als ens locals valorar la conveniència d'obrir les deixalleries en condicions de seguretat

Davant de la reducció de les mesures de confinament decretades per l?Estat, que permet als treballadors i treballadores d?alguns sectors no essencials tornar a la feina, l?Agència de Residus de Catalunya aconsella que els ens locals, com a responsables de la gestió de les deixalleries, valorin la idoneïtat de reobrir aquests espais i, per tant, permetre la prestació d?aquest servei.
 -  -  <br />  <br />


Així, serà cada ens local titular d'aquest servei qui valorarà el seu cas i decidirà si es donen les condicions de seguretat necessàries per poder reobrir el servei de deixalleria. Per tal d'evitar nous contagis i garantir la salut i la seguretat dels operaris i usuaris, la reobertura d'aquestes instal·lacions ha de complir amb les normes sanitàries decretades per la Conselleria de Salut.

A hores d'ara, alguns ens locals han obert el servei però de forma restringida a les activitats econòmiques, i encara no per a la ciutadania. És el cas d'algunes instal·lacions al Pla de l'Estany, al Baix Ebre i a Manresa. Per això és important que la ciutadania consulti al seu ens local si el servei de deixalleria està obert i si accepta residus de particulars.

Article: MónSOStenible
Font: ARC

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook