Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 17 de març del 2011

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació ofereix 8 rutes literàries per aquesta primavera

Aquest dissabte 19 de març i els dissabtes 2, 16 i 30 d'abril, 14 i 28 de maig i 4 i 11 de juny es podran fer rutes pel Parc Natural de la Serra de Collserola, pel Parc Agrari del Baix Llobregat, pel Parc del Garraf, pel de la Serralada de Marina i pel Parc Natural del Montseny. Aquesta és la sisena edició del recorreguts literaris per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, que es fan a la primavera, entre els mesos de març i juny des de l'any 2006.
La primera és aquest dissabte 19 de març a Collserola

Aquest dissabte 19 de març la Ruta Verdaguer pel Parc Natural de la Serra de Collserola obre la programació de les 8 Rutes literàries que s'han programat aquesta primavera en 5 parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Enguany es repeteixen sis itineraris que han tingut una bona acollida en altres edicions i se'n proposen dos de nous per afegir-se a la commemoració de l'Any Maragall, l'un a Collserola i l'altre al Montseny. Darrere cada ruta hi ha la voluntat d'apropar-nos al nostre entorn natural i a la geografia i la cultura del nostre país, amb el fil conductor de la literatura com a ingredient principal. Les rutes són conduïdes per guies professionals i s'acompanyen d'un dossier documental de suport.Article: MónSOStenible
Font: Diputació de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook