Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 2 de novembre del 2017

La UAB aposta una vegada més per la mobilitat sostenible i segura al campus

Aquesta darrera edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ha volgut reforçar la consciencia sobre els avantatges de traslladar-se caminant, en bicicleta o en transport col·lectiu, a la comunitat universitària, a través de tallers pràctics sobre conducció eficient o seguretat, xerrades, i fins i tot concursos amb premis tant temptadors com una bicicleta plegable o una T-Trimestral.
 -  -  <br />  <br />
 

A més, tant estudiants com treballadors podran participar fins al 23 de novembre al repte "A la UAB en bici", que permet bescanviar els quilòmetres per cicles i aconseguir descomptes i regals, si vens a l'Autònoma en bicicleta. Tot plegat tindrà punt i final el Dia de la Bicicleta. El 31 d'octubre van tenir lloc activitats de tot tipus a la Plaça Cívica de la UAB relacionades amb l'ús de la bicicleta com a transport sostenible, on també s'hi va instal·lar també el BiciUAB, que oferia un servei gratuït de revisió de bicicletes i assessorament per mantenir-les en bon estat.

Del 23 al 31 d'octubre s'ha celebrat a la Universitat Autònoma de Barcelona la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que culmina el conjunt d'activitats amb El Dia de la Bicicleta La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s'emmarca dins del projecte ‘Campus Saludable i Sostenible de la UAB (Campus SiS)', que té com a referència les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i la proposta d'actuació de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables (US.CAT). Durant el curs se celebren diferents esdeveniments amb l'objectiu de promoure entorns i hàbits saludables, així com construir una universitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
Article: Marta Santisteban
Font: UAB

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook