Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 26 de març del 2011

La jornada popular de neteja de rius i rieres de Catalunya arriba a la cinquena edició

Convocats per l'Associació Hàbitats, centenars de voluntaris i voluntàries es mobilitzaran en vora una trentena de poblacions de Catalunya per realitzar la cinquena edició del Fem Dissabte!. La jornada coincideix enguany amb els actes del dia Mundial de l?Aigua i suposa una mobilització i reivindicació pel mal estat de tots rius de casa nostra pel que fa a la brossa i deixalles. L'Associació Hàbitats va començar aquesta activitat l?any 2007, coincidint amb el desè aniversari de l'entitat.
26 de març, posem-nos les botes per uns rius vius! El Fem Dissabte!, neteja coordinada i col·lectiva de trams de riu a diversos municipis, tindrà lloc el dia 26 de març. De nou ens adrecem a vosaltres per animar-vos a participar en la cinquena edició del Fem Dissabte!

Aquesta activitat, organitzada per l'Associació Hàbitats, es du a terme des de l'any 2007 i ha tingut en cada edició més i més participació. L'any 2010 van implicar-se més de 33 municipis d'arreu de Catalunya.

El Fem Dissabte! té un important impacte mediàtic a mitjans de comunicació i serveix per fer evident la important xarxa ciutadana i d'ajuntaments disposats a treballar per assolir uns rius en bon estat de conservació.


Article: MónSOStenible
Font: Associació Habitat

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook