Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 21 de febrer del 2023

La Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient GENERA ha arrencat aquest dimarts a Madrid

El recinte firal d'Ifema a Madrid acull aquest dimarts 21 i el dijous 23 de febrer una nova edició de GENERA, la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient i que enguany arriba a la seva 26ena edició. L'oferta de GENERA està adreçada a un ampli col·lectiu de professionals de consultories, enginyeries, construcció, comerç; Usuaris industrials denergia; Fabricants i distribuïdors d'equips; Instal·ladors i empreses de manteniment; Promotors de projectes energètics; Universitats i centres de recerca; Prescriptors i promotors immobiliaris; Administracions Públiques i, en general, tots els professionals relacionats amb el món de l'eficiència energètica i les energies renovables en el compromís cap a la neutralitat climàtica. En el marc de la Fira, Ifema acull també la Conferència Internacional d'Energies Renovables SPIREC, coorganitzada per un govern nacional i per la Xarxa de Polítiques d'Energia Renovable pel segle XXI (REN21) que va començar ahir dilluns la seva primera conferència després de la pandèmia.
La darrera edició de la Fira GENERA va reunir un total de 256 empreses de les quals 59 eren estrangeres de 19 països (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, República Txeca, Xile, Xina, Espanya, Estats Units, França, Itàlia, Lituània, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, Regne Unit, Suècia , Suïssa i Turquia). La gran afluència d'empreses i indústries de diferents països està consolidant GENERA, que  compta amb el suport del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, mitjançant l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia, IDAE i que enguay arriba a la 26ena edició, com una Fira de referència per a aquest sector al sud d'Europa. 

La 25ena edició de GENERA, que es va celebrar el juny del 2022 a Madrid va coincidir amb el quart Fòrum de Medi Ambient i Sostenibilitat, FSMS, que va aplegar la 21a Fira Internacional de l'Urbanisme i Medi Ambient, TECMA, la Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclat, SRR, i el cinquè Fòrum de les Ciutats de Madrid, que van compartir sinergies amb la 25ena edició de GENERA . TanmateixAixí mateix, en el marc de l'edició 25 de GENERA, el juny passat el recinte firal de Madrid, Ifema, també va acollir el Congrés Global Mobility Call, una nova iniciativa impulsada per la fira madrilenya. 

Enguany, la 26ena edició de GENERA tindrà lloc del 21 al 23 de febrer i acollirà la Conferència Internacional d'Energies Renovables SPIREC, coorganitzada per un govern nacional i per la Xarxa de Polítiques d'Energia Renovable pel segle XXI (REN21) i en la que serà la primera conferència després de la pandèmia.

 -  -  <br />  <br />


 

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook