Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 30 d'agost del 2023

La desena edició del Foro Solar es celebra aquest mes d'octubre a Madrid

El X Fòrum Solar, una de les trobades de referència sobre energia fotovoltaica a nivell nacional tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre a Madrid i comptarà amb la intervenció inaugural de la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic en funcions, Teresa Ribera, a més d'altres personalitats. Sota el lema ?Una dècada de diàlegs solars: forjant la transformació cap a la sostenibilitat?, el Fòrum acollirà més de 15 taules de debat. Hi haurà zones habilitades per al networking i reunions one-to-one, 'zona d'estands' i coffee-breaks, dinars i sopars per a un debat més distès. ?Al llarg de les dues jornades, s'analitzaran si han funcionat les fites de les tramitacions administratives o el futur de l'autoconsum, entre d'altres qüestions. ?Un any més, en el context de l'esdeveniment, s'estan desenvolupant els concursos PHOTOvoltaica i ?Startup Solar?
La desena trobada de Fòrum Solar es celebrarà els dies 4 i 5 d'octubre a l'Hotel Marriot Auditorium de Madrid

Sota el lema “Una dècada de diàlegs solars: forjant la transformació cap a la sostenibilitat”, el Fòrum Solar, que celebra aquest any el seu desè aniversari, acollirà més de 15 taules de debat a les que els professionals i els decisors públics més influents en matèria d'energies renovables analitzaran l'actualitat i el futur del sector. A més, durant les dues jornades, l'esdeveniment comptarà amb la participació de les principals empreses del sector renovable, experts en sostenibilitat, regulació i finançament de projectes, així com a representants de les institucions nacionals i internacionals de referència.

Tampoc faltaran a l'agenda grans temes que marcaran l'actualitat del sector els propers anys com el potencial de les plantes fotovoltaiques per hibridar-se amb altres tecnologies, el paper del emmagatzematge al mix energètic o fins on l'hidrogen verd es convertirà en un actor clau a l'escenari el 2030.

A més, com els anys anteriors, el networking serà una peça clau d'aquesta X edició del Fòrum Solar. 

Concursos PHOTOvoltaica i Startup Solar

Per tercer any consecutiu, en el context del X Fòrum Solar, UNEF organitza els concursos Startup Solar i PHOTOvoltaica.
El primer és un reconeixement a les empreses nacionals que estan desenvolupant solucions, serveis o productes innovadors al sector solar fotovoltaic. També en el marc del X Fòrum Solar, la Unió Espanyola Fotovoltaica ha llançat als seus comptes de Twitter i Instagram, el concurs PHOTOvoltaica, amb l'objectiu de divulgar bones pràctiques de sostenibilitat en el disseny i
desenvolupament de plantes solars.

La Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF) és l?associació sectorial de l?energia solar fotovoltaica a Espanya

Formada per gairebé 800 empreses, entitats i agrupacions de tota la cadena de valor de la tecnologia, representa més del 90% de la activitat del sector a Espanya i aglutina a la seva pràctica totalitat: productors, instal·ladors, enginyeries, fabricants de matèries primeres, mòduls i components, distribuïdors i consultors. UNEF ostenta a més la presidència i co-secretaria de FOTOPLAT, la plataforma fotovoltaica tecnològica espanyola. La plataforma agrupa les universitats, centres de investigació i empreses referents de l'R+D fotovoltaic a Espanya.
Article: MónSOStenible
Font: Foro Solar,

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook