Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 9 de maig del 2011

L' Alt Pirineu i l' Aran concentren la majoria de la ramaderia ecològica de Catalunya

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha fet efectiu el pagament dels ajuts per al foment de la ramaderia ecològica, inclosos en el Contracte Global d'Explotació. Aquests ajuts ascendeixen a 3.783.526,43 euros i beneficiaran a 339 ramaders ecològics, la majoria concentrats a l'Alt Pirineu i l'Aran. L'objectiu d'aquests ajuts, emmarcats en el Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2007-2013, és fomentar la introducció o continuació de mètodes de producció agrícola compatibles amb la protecció i la millora del medi ambient, el paisatge i les seves característiques, els recursos naturals, la terra i la diversitat genètica per tal d'aconseguir els objectius comunitaris en matèria d'agricultura i medi ambient.
El principal objectiu d'aquesta línia és reforçar la producció agrària ecològica, i més concretament la producció ramadera, com a sistema que permet obtenir unes majors cotes de benestar animal, fomenta la conversió de noves persones ramaderes envers aquest sistema i el manteniment de les actuals, l'obtenció de productes de qualitat diferenciada i la promoció del desenvolupament de les estructures de mercat per a productes ecològics.

Aquests ajuts ascendeixen a 3.783.526,43 euros i beneficiaran a 339 ramaders ecològics, la majoria situats a les comarques del Pallars Sobirà (69), Pallars Jussà (62), el Ripollês (52), l'Alta Ribagorça (44), i la Cerdanya (11).

El pagament es va fer el passat divendres 6 de maig per part del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Article: MónSOStenible
Font: DARPAMN

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook