Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 10 de febrer del 2018

Granollers torna a guanyar el Contenidor d'Or

La ciutat de Granollers torna a ser la millor en el reciclatge de vidre durant el mes de gener, i ja suma dues victòries en el concurs promogut per Ecovidrio, on hi participen onze municipis del vallès, amb l'objectiu d'incentivar el reciclatge de vidre.
 -  -  <br />  <br />
 


La taxa de reciclatge de vidre de Granollers, és a dir, els quilos de vidre que es reciclen per cada habitant, ha passat de ser de 1,41 el gener de 2017 a 1,91 el gener de 2018, fet que suposa un augment del 35,42%. Com a premi, el Contenidor d'Or ja està instal·lat al carrer de la Mare de Déu de Montserrat, fent cantonada amb el carrer del Camp de les Moreres. S'hi quedarà allà durant tot el mes de febrer, quan se sàpiga quina ciutat ha augmentat més la seva taxa de recilcatge de vidre i es proclami com a nova guanyadora.

Per darrere de Granollers, Vilafranca del Penedès ha quedat en segon lloc al mes de gener, amb un increment de la taca del 34,57%. En tercer lloc, el Prat del Llobregat, amb un augment del 34,40%. 

El concurs del Contenidor d'Or va començar el dia 1 de novembre i s'allargarà fins al 30 d'abril. Cada mes es continuaran mesurant els residus de vidre que es reciclin dels municipis participants i es compararan amb els reciclats durant el mateix mes de l'any anterior. Això servirà per proclamar mensualment un municipi guanyador, on s'instal·larà El Contenidor d'Or. En finalitzar els sis mesos de concurs, el municipi que més hagi augmentat la taxa mensual de reciclatge de vidre serà el guanyador final i podrà fer realitat un projecte de ciutat.

 

Article: MónSOStenible
Font: Ecovidrio

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook