Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 18 de desembre del 2017

Granollers guanya el primer Contenidor d'Or

La ciutat de Granollers ha estat la guanyadora d'El Contenidor d'Or del mes de novembre, el primer des de l'inici del concurs que organitza Ecovidrio. Dels 12 municipis participants, Granollers ha estat el que més ha augmentat la taxa de reciclatge de vidre, en un 65,72% respecte el mateix any de l'any passat. Per darrera seu, es posicionen Sant Boi de Llobregat (+26,11 %) i Rubí (+18,99 %).
El novembre de 2016 Granollers reciclava tan sols un 0,74 quilos de vidre per habitant, mentre que el novembre del 2017 se n'han reciclat 1,22 per persona

Com a premi al gran augment de reciclatge de vidre i com a reconeixement de la tasca ciutadana, durant tot el mes de desembre El contenidor d'Or quedarà instal·lat a la plaça Josep Barangé de Granollers, fins que es proclami el nou guanyador mensual.

El marcador va començar a córrer el dia 1 de novembre d'aquest any, i continuarà en marxa fins el 30 d'abril del 2018. Transcorreguts els sis mesos de concurs, el municipi que més hagi incrementat la taxa mensual de reciclatge de vidre serà el guanyador final i obtindrà com a recompensa els recursos necessaris per dur a la pràctica un projecte de ciutat relacionat amb el medi ambient i el reciclatge.

El contenidor d'or instal·lat a la plaça Barangé de Granollers, amb el regidor de Serveis Municipals, Juanma Segovia i Sílvia Mayo, gerent de Catalunya d'Ecovidrio.  -  - Ajuntament de Granollers <br />  <br />
El contenidor d'or instal·lat a la plaça Barangé de Granollers, amb el regidor de Serveis Municipals, Juanma Segovia i Sílvia Mayo, gerent de Catalunya d'Ecovidrio.
Autoria: Ajuntament de Granollers
 
 

Article: MónSOStenible
Font: El contenidor d'Or- Ajuntament Granollers

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook