Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 28 de novembre del 2017

Fer-se donant ambiental, pel giving tuesday

La Xarxa de Custòdia del Territori, en col·laboració de l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, està promovent aquests dies la campanya "Jo sóc donant ambiental", com una manera ecològica i sostenible de participar del giving tuesday. La campanya té per objectiu donar a conèixer les entitats ambientals i els seus projectes. D'entre tots els projectes que formen part de la campanya, La Xarxa de Custòdia del Territori n'ha seleccionat dues per participar al #GivingTuesday.
Són aquestes:
- Ajuda a combatre la pobresa energètica amb kits d'eficiència
L'entitat Ecoserveis entreguen aquests kits a aquelles persones que pateixen pobresa energètica. Volen aconseguir 2.100€ amb els quals podran distribuir a 60 cases 60 kits! Ajuda'ls a assolir el repte!

- Sigues voluntari ambiental a través de l'Oficina del Voluntariat Ambiental de Catalunya (OVAC)
L'OVAC és un punt de trobada entre persones voluntàries, entitats ambientals i altres col·lectius que volen treballar en favor del medi ambient. Si tens ganes de ser voluntari ambiental, tria l'activitat que més t'agradi i implica't-hi! Si ets una entitat que té propostes de voluntariat ambiental, fes-les arribar a l'OVAC per a que les difongui!

GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L'objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el dimarts 28 de novembre, a celebrar l'acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. A la web www.givingtuesday.cat hi trobareu totes les iniciatives i projectes de casa nostra amb les quals podeu col·laborar.

A Catalunya hi ha més de 200 entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció i millora del medi ambient
La seva feina, sovint altruista i moltes vegades invisible, és d'una gran transcendència per a la natura i la sostenibilitat i, en conseqüència, per a tots nosaltres. Però per dur a terme la seva feina necessiten la col·laboració de tots i totes. Per això us recomanem que feu un cop d'ull a la web de la campanya (www.donantambiental.cat) i feu un donatiu als projectes que en formen part.

 

Article: MónSOStenible
Font: XCT

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook