Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 12 de juny del 2019

Estudiants de la UPC 'TO' presenten l'habitatge que competirà a Solar Decathlon Europe 2019

Un equip format per 35 estudiants de l'Escola d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i tres estudiants de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), ambdues escoles de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), presentaran aquest divendres, 14 de juny, el projecte 'TO', la casa sostenible amb què participaran aquest estiu a la competició internacional Solar Decathlon Europe 2019, a Hongria. És un dels tres equips espanyols i l'únic català que hi participarà.
 
Solar Decathlon 2010 -  - EtsaV-UPC <br />  <br />
Solar Decathlon 2010
Autoria: EtsaV-UPC


La presentació de la casa sostenible 'TO' desvetllarà alguns dels secrets del projecte, amb el qual els estudiants competiran a la quarta edició del Solar Decathlon Europe, que tindrà lloc del 28 de juny al 29 de juliol a Szentendre, Hongria. L'ETSAV ha estat escollida per participar-hi per tercera vegada consecutiva, convertint-se en l'única escola del món que ha assolit aquesta fita. L'equip 'TO' competirà amb un total d'11 equips, formats per estudiants de 29 universitats, 4 continents i 9 països diferents. És l'únic equip català i un dels tres equips espanyols que hi participen. L'equip d'estudiants ha iniciat una campanya de crowdfunding a través de la plataforma Goteo.org per finançar la seva participació en aquesta competició internacional. 


El concurs Solar Decathlon (SD) és un certamen internacional universitari promogut pel Departament d'Energia dels Estats Units, que se celebra des del 2002 a Washington DC. La competició tracta d'equips col·legiats per dissenyar i construir cases sostenibles, exclusivament dedicades al sol. El context en el qual s'emmarca l'estudi i la recerca dels límits de la sostenibilitat i l'eficiència són els pilars principals dins del marc de l'arquitectura, l'enginyeria i la construcció. La primera edició que es va dur a terme a Europa va ser el 2010, a Madrid. Des d'aleshores, s'ha dut a terme quatre edicions m

Article: MónSOStenible
Font: UPC

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook