Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 12 de març del 2018

Es publica l'Atles de diversitat, distribució i conservació dels rèptils terrestres d'Oman

Un llibre que recull la diversitat de la fauna reptil de la península Aràbica. Un treball de recerca de més de 10 anys que ha estudiat les espècies de rèptils terrestres d'Oman i la seva distribució. L'Escola de la Natura de Parets del Vallès ha format part de la investigació.
El GRENP de l’Escola de la Natura de Parets participa en l’elaboració d’un llibre sobre la fauna d’Oman

El projecte va néixer arran d’un estudi endegat per Salvador Carranza, de l'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF), on s’ha treballat, durant 10 anys, en les espècies de rèptils terrestres d'Oman i la seva distribució; també s’han descobert noves espècies per mitjà de tècniques de DNA i s’ha catalogat el nivell de conservació. 
Durant l’any 2016, Daniel Fernández, Coordinador i assessor científic del GRENP, va ser un dels participants en el mostreig per a l'estudi de rèptils en aquesta zona d’Aràbia. 

Al llibre es poden trobar fotografies de les espècies, mapes de distribució i informació de conservació i tots els resultats de l'estudi. El volum es pot descarregar a la pàgina de l'Escola de la Natura de Parets del Vallès, escolanatura.parets.cat. Al treball han participat 39 autors de 16 institucions i 11 països.
Article: MónSOStenible
Font: Ajuntament de Parets del Vallès

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook