Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 4 d'abril del 2023

Es prepara la celebració del Congrés Catalunya Circular pel proper mes de juny

El Govern de Catalunya organitza el 1er Congrés Catalunya Circular els dies 21 i 22 de juny com a reflex de l'aposta clara per l'acceleració del nostre país cap a una economia circular i regenerativa, i com a punt de trobada dels actors més influents per avançar en aquesta direcció. Conferènciaes, taules rodones i visites tècniques a casos d'èxit són els principals eixos del congrés d'enguany.
Durant els dos dies que durarà el Congrés Catalunya Circular, el 21 i el 22 de juny, es duran a terme conferències institucionals centrades en iniciatives estratègiques en l'àmbit europeu i català, taules rodones amb empreses de diferents dimensions que representin sectors clau en l'economia catalana, i on es tractaran aspectes com ara els nous models de negoci, el finançament, l'ocupació, la innovació, la tecnologia i la inclusió de visites tècniques a casos d'èxit centrats en models circulars com són el disseny circular, la circularitat de recursos i la indústria 4.0.

Els casos d’èxit que es presentaran i visitaran posaran de manifest com l'economia circular i la innovació suposen un avantatge competitiu per a empreses, institucions i per al país en el seu conjunt. L’intercanvi i la interconnexió seran les bases per crear aliances i cohesionar una estratègia única de país per assolir una Catalunya circular.
El Congrés Catalunya Circular està adreçat a tots els actors que intervenen en l’economia verda i circular: empreses, institucions, centres de recerca i tecnològics, centres docents (escoles i universitats), administracions públiques I tercer sector

Les inscripcions seran gratuïtes.

 

Article: MónSOStenible
Font: Gencat

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook