Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 19 de juny del 2017

Es desactiva l'avís preventiu per contaminació atmosfèrica a la conurbació de Barcelona

La decisió s'ha pres després de comprovar que s'ha produït una notable millora en la qualitat de l'aire en les últimes hores. Els nivells de diòxid de nitrogen han disminuït a totes les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica i actualment estan per sota dels valors límit. A més, la previsió per a avui i demà dels models de dispersió de contaminants atmosfèrics indica que els nivells de NO2 ja no superaran els 160µg/m³ de mitjana en una hora.
La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha desactivat l'avís preventiu per contaminació atmosfèrica als 40 municipis que formen part de la Zona de Protecció Especial de l'Ambient Atmosfèric.

Aquests municipis, que conformen les zones de qualitat de l'aire 1 i 2, són: Badalona, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Esplugues de Llobregat, el Papiol, Pallejà, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, Granollers, la Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, i Sant Fost de Campsentelles.
Article: MónSOStenible
Font: TES

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook