Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 5 de maig del 2012

Els programes Vida Verda de Pilar Sampietro a RNE i R-4 i Què, Qui, Com de TV3 premiats a BioCultura 2012

L'entrega dels premis s'ha fet en un espai amb sonorització "verda" generada per bicicletes i energia fotovoltaica, i s'han entregat 4 premis de periodisme, un a la millor botiga bio i un al millor producte bio de l'any. A més dels programes Vida Verda, de ràdio, i Què, Qui, Com de televisió, els premis periodístics també han guardonat Sara Acosta i la publicació Cinco Dias i el Portal d'Internet Noticias Positivas.
El pavello 1 de la Fira BioCultura que es celebra aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi ha acollit aquest dissabte l'entrega dels Premis BioCultura 2012. La cerimonia s'ha fet en un espai verd especialment creat per l'ocasió, en el que hi ha col·laborat Zero CO2, que s'ha encarregat de la sonorització de 2000w de sò, amb 9 bicicletes generadores i 540wp d'energia fotovoltaica. L'esforç dels voluntaris que han pedalat ha servit per a que funcionessin els micros, els amplificadors i el sò, tant de l'entrega de premis com de les actuacions musicals posteriors.

Per vuitè any consecutiu, BioCultura ha entregat els Premis Periodístics,  el Premi a la millor botiga bio  i el premi al millor producte bio 

El Premi de Premsa ha estat per Sara Acosta i la publicació Cinco Días 
El Premi de Televisió ha estat pel programa QUE QUI COM  de TV3
El Premi de Radio ha estat pel programa Vida Verda, de  Pilar Sampietro, de RNE-R-4
El Premi d' Internet ha esat pel Portal Noticias Positivas

Amb aquests  premis periodísitics s'ha premiat als periodistes o programes que més han treballat en favor de l'alimentació biològica en premsa, televisió, radio i Internet, i s'ha mostrat especial interès pels treballs més complerts, més originals i pels que millor engloben la producció "bio" en una visió holística dels problemes que assolen a la humanitat i al planeta. 

El Premi a la millor botiga Bio de l'any ha recaigut en la botiga Bodevici el Premi al millor producte Bio de l'any ha estat per la Salsa Chimichurri d'algues,  de Porto Muiños.

Amb aquests guardons, BioCultura vol incentivar la difussió de les característiques intrínseques dels productes biològics i aconseguir que cada vegada arribin més productes bios als consumidors


  

Article: MónSOStenible
Font: Biocultura-Vidasana

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook