Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 2 de setembre del 2023

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus encaren la recta final. Es celebren aquest setembre i octubre

Aquest setembre s'han reprès els sis darrers certàmens: del Festival de Senderisme dels Pirineus. Sis oportunitats diferents per gaudir dels paisatges de tardor dels Pirineus, descobrir patrimoni i degustar gastronomia local. Els festivals previstos, que comencen a partir del 15 de setembre i s'allarguen fins a finals d'octubre, són: el del Solsonès, el de l'Alt Empordà, el de Sea Walking, Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà, el Ripollès Discovery Walking, el Vall de Boí Trek Festival i el Senderi - Festival de Senderisme de Sort, la Vall d'Àssua, i el Batlliu. Aquesta 8a edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus (FSP), que es reprén el 16 i 17 de setembre, continua oferint el Passaport dels festivals, una iniciativa que vol animar els i les visitants a assistir a més d'un esdeveniment.
 -  -  <br />  <br />

Entre els mesos de setembre i octubre tindran les sis darreres edicions dels Festivals de Senderisme dels Pirineus que hi ha programades

El primer és el Festival de Senderisme del Solsonès  que s'ha celebrat el 16 i 17 de setembre. Continua el festival de l'Alt Empordà Sea Walking que te lloc aquest  22, 23 i 24 de setembre. També per aquestes dates es celebra Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà, concretament el 23 i 24 de setembre. Els següents són el Ripollès Discovery Walking, que tindrà lloc entre el 29 setembre i l'1 d'octubre i el Vall de Boí Trek Festival que es farà el 7- i el d'octubre. Els darrers festivals programats són el Senderi - Festival de Senderisme de Sort, la Vall d'Àssua, i el Batlliu previst del 20 al 22 d'octubre.

Aquesta 8a edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus (FSP) continua oferint el Passaport dels festivals, una iniciativa que vol animar els i les visitants a assistir a més d’un esdeveniment, ja que tots ofereixen activitats i propostes que es complementen. Les persones que hagin participat a un mínim de dos festivals (i ho puguin demostrar amb els adhesius que li donaran a cada certamen –que haurà d'enganxar al tríptic-passaport–) entrarà en el sorteig de tres premis molt atractius: uns prismàtics valorats en 330€, una motxilla tècnica valorada en 85€, i uns bastons telescòpics valorats en 40€. 

Si vols estar ben preparat/ada pels Festivals de Senderisme dels Pirineus, dóna un cop d'ull a aquests consells. Assegura't de portar la roba adequada, el calçat adient i consultar les previsions meteorològiques abans de començar la ruta. 
Article: MónSOStenible
Font: Festivals de Senderisme

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook