Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 2 de setembre del 2023

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus encaren la recta final. Es celebren aquest setembre i octubre

Aquest setembre arrenquen els sis darrers certàmens: del Festival de Senderisme dels Pirineus. Sis oportunitats diferents per gaudir dels paisatges de tardor dels Pirineus, descobrir patrimoni i degustar gastronomia local. Els festivals previstos, que comencen a partir del 15 de setembre i s'allarguen fins a finals d'octubre, són: el del Solsonès, el de l'Alt Empordà, el de Sea Walking, Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà, el Ripollès Discovery Walking, el Vall de Boí Trek Festival i el Senderi - Festival de Senderisme de Sort, la Vall d'Àssua, i el Batlliu. Aquesta 8a edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus (FSP), que es reprén el 16 i 17 de setembre, continua oferint el Passaport dels festivals, una iniciativa que vol animar els i les visitants a assistir a més d?un esdeveniment, ja que tots ofereixen activitats i propostes que es complementen.
 -  -  <br />  <br />

Entre els mesos de setembre i octubre tindran les sis darreres edicions dels Festivals de Senderisme dels Pirineus que hi ha programades

El primer és el Festival de Senderisme del Solsonès  que es celebra el 16 i 17 de setembre. Continua el festival de l'Alt Empordà Sea Walking que tindrà lloc entre el 22i iel 24 de setembre. També per aquestes dates es celebra Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà, concretament el 23 i 24 de setembre. Els següents són el Ripollès Discovery Walking, que tindrà lloc entre el 29 setembre i l'1 d'octubre i el Vall de Boí Trek Festival que es farà el 7- i el d'octubre. Els darrers festivals programats són el Senderi - Festival de Senderisme de Sort, la Vall d'Àssua, i el Batlliu previst del 20 al 22 d'octubre.

Aquesta 8a edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus (FSP) continua oferint el Passaport dels festivals, una iniciativa que vol animar els i les visitants a assistir a més d’un esdeveniment, ja que tots ofereixen activitats i propostes que es complementen. Les persones que hagin participat a un mínim de dos festivals (i ho puguin demostrar amb els adhesius que li donaran a cada certamen –que haurà d'enganxar al tríptic-passaport–) entrarà en el sorteig de tres premis molt atractius: uns prismàtics valorats en 330€, una motxilla tècnica valorada en 85€, i uns bastons telescòpics valorats en 40€. 

Si vols estar ben preparat/ada pels Festivals de Senderisme dels Pirineus, dóna un cop d'ull a aquests consells. Assegura't de portar la roba adequada, el calçat adient i consultar les previsions meteorològiques abans de començar la ruta. 
Article: MónSOStenible
Font: Festivals de Senderisme

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook