Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 24 d'agost del 2017

Cartes des del Bosc, una campanya de WWF en la que els boscos cremats pels incendis demanen ajuda

Cada any els boscos són víctimes de les flames, que també posen en risc les espècies que habiten aquests boscos i les persones que hi viuen a prop i/o s'hi acosten per mirar d'aturar-lo o salvar les seves pertinences. També els bombers posen en risc les seves vides per controlar i extingir els incendis que es declaren. Aquest any, l'organització naturalista i ecologista WWF ha volgut donar veu als boscos cremats creant una tinta especial elaborada amb cendres de l'incendi de Doñana. La campanya de WWF, que porta per nom "Cartes des del Bosc", pretén que siguin els propis boscos els que demanen ajuda, enviant un missatge d'auxili al Govern espanyol perquè prengui mesures de protecció per evitar els greus incendis forestals que es produeixen cada estiu.
 -  -  <br />  <br />

A principis d'estiu, el juny, l'incendi de Doñana va cremar més de 8000 hectàrees. Després van venir els incendis de Yeste, Ourense, Gredos i Losadilla, a Lleó. A Catalunya, i només a la demarcació de Barcelona, des del 16 de juny en que es va posar en servei el Pla de Vigilància d'Incendis i fins a principis d'agost, es van produir s'han produït 129 incendis amb 339,59 hectàrees afectades.

La campanya "Les cartes des del bosc" de l'organització ecologista i naturalista WWF (Fons mundial per la natura) , va arrencar el 19 de juliol amb les cendres de l'incendi de Doñana i s'ha volgut recordar a finals d'agost incloent-hi els altres incendis que s'han produirt aquest estiu.

El Fons Mundial per la Natura WWF es l'organització conservacionista independient més gran del món.  Autora d'altres campanyes com l'Hora del Planeta, la missió de WWF és aturar la degradació de l'ambient natural del planeta i construir un futur en el que els essers humans visquin en harmonia amb l'entorn. WWF es va fundar l'abril del 1961 a la ciutat suissa de Morges i te la seu central a la ciutat de Gland, també a Suissa.

Article: MónSOStenible
Font: WWF

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook