Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 30 de gener del 2014

El temps de les renovables, al Telenotícies de BTV

A partir del divendres 31 de gener, BTV i l'associació Ecoserveis col·laboren per promoure les energies renovables dins de l'espai meteorològic 'El Temps i les renovables', emmarcat en el projecte europeu EnergizAIR. Aquesta secció, de periodicitat setmanal, promourà l'ús dels recursos energètics renovables i informarà sobre el percentatge de necessitats elèctriques i d'aigua calenta que es podrien cobrir amb energia renovable, si es disposés d'una instal·lació fotovoltaica o tèrmica a casa. Pel que fa l'energia eòlica, es donarà informació sobre el número d'habitatges que s'han cobert gràcies a l'electricitat generada pels parcs eòlics instal·lats a Catalunya, i les condicions de vent de la setmana anterior.
BTV i Ecoserveis participen en un projecte pioner per sensibilitzar a l'espectador en la importància d'estalviar en el consum energètic i contribuir a arribar els objectius climàtics que marca la Unió Europea.

Tota la informació a la nova web espanyola del projecte www.meteo-renovables.es. Alemanya també estrena web aquest matix divendres: www.energie-wetter.de.
Article: MónSOStenible
Font: Ecoserveis, BTV

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook