Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 19 de març del 2013

El paratge de Tudela, l'Espai Cap de Creus i el Palau de l'Abat estaran en funcionament per Setmana Santa

El Parc Natural del Cap de Creus del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural obrirà el paratge de Tudela (carretera del Cadaqués al far del Cap de Creus), des del dijous 28 de març fins a l'1 d'abril, de 10 a 18 h. El visitant podrà estacionar el vehicle a la zona d'aparcament del paratge de Tudela i disposarà d'un servei d'informació dins de la mateixa zona.
També podrà participar, prèvia reserva (972 19 31 91, 678 765 685 o [email protected]), de les visites guiades de descoberta i interpretació del medi natural, que es duran a terme els dies 29, 30 i 31 de març, a les 16 h. Les visites tenen un cost de 6 € per persona, en el cas dels adults, 5 € les persones pensionistes i són gratuïtes per als infants. Els ingressos que es puguin obtenir aniran íntegrament destinats al manteniment de l'espai.

Tot i les dificultats que comporta la situació econòmica actual, el parc natural ha decidit destinar molts esforços per tal d'oferir als visitants un servei d'atenció de qualitat, de tal manera que també mantindrà en funcionament els punts d'informació de l'Espai Cap de Creus (Far de Cap de Creus) i del Palau de l'Abat (Monestir de Sant Pere de Rodes) des del 23 de març fins a l'1 d'abril.  

Article: MónSOStenible
Font: DAAM

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook