Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 4 de novembre del 2017

Bosses reutilitzables als mercats per fomentar el consum sostenible

El Mercat del Dissabte de Granollers ha portat a terme una iniciativa pionera aquest dissabte 4 de novembre: s'han regalat bosses reutilitzables per tal de promoure l'hàbit de fer servir la mateixa bossa diverses vegades i així evitar la utilització massiva de bosses de plàstic a la ciutat, fomentant així un consum més sostenible i de proximitat.
La iniciativa prové de l'Ajuntament de Granollers, de la mateixa manera que se n'estan duent a terme de semblants a pobles i ciutats del voltant. A Sant Cugat, per exemple, acaba de començar la campanya 'Viu el barri, compra a casa, fes comerç', en la qual a banda de promoure el comerç local, s'han distribuït bosses reutilitzables als ciutadans, per conscienciar sobre el consum responsable i la minimització dels residus. Aquest tipus d'iniciatives s'estenen al llarg del territori i cada vegada tenen més protagonisme en les accions dels ajuntaments, per revitalitzar el comerç local i de proximitat, des d'una perspectiva medi ambiental, i així educar a la població en una manera sostenible de comprar i de reduir la producció de residus, principalment les bosses de plàstic.

El Mercat del Dissabte de Granollers és un espai de venda directa d'aliments, que forma part de la dinamització econòmica de la ciutat, i també de la comarca. Es va posar en marxa el mes de gener d'aquest any i té lloc a cada dissabte a la plaça de la Corona de Granollers. L'objectiu del Mercat és donar suport a les activitats agràries i artesanes de la zona, oferint un punt de trobada i de venda directa, per ampliar l'oferta i el consum de productes ecològics i de proximitat.Article: MónSOStenible
Font: Ajuntament de Granollers

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook