Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 9 de novembre del 2013

El FICMA tanca la seva vintena edició amb l'entrega dels premis Goldman, els nobels ambientals

La projecció del film "The new environmentalis" i la presencia dels premiats d'aquest any als premis Goldman, els nobels ambientals, posen la nota final a la vintena edició del Festival Internacional del Medi Ambient que s'ha celebrat des del passat 1 de novembre a diversos escenaris de Barcelona com els cinemes Girona, l'Institut Francès, la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, i el CosmoCaixa, on també avui -i també com a novetat d'aquesta edició- s'ha celebrat el primer encontre global per l'educació i divulgació ambiental. Al llarg d'aquesta setmana de FICMA han passat pel Festival directors, actors i realitzadors dels films i documentals que s'hi han presentat., com la jove Tippi Degré, que explica en un documental com és la vida a Àfrica, on ella va nèixer i viure fins els 10 anys.
Una de les figures que ha generat més espectació és la jove francesa Tippi Degré, de 23 anys, que ha presentat el documental Tippi a Àfrica, el primer d'una sèrie de documentals en els que va participar a l'edat de 12 anys, mostrant com havien estat esl primers anys de la seva vida a Namíbia, on va nèixer i on va viure fins el 10 anys. Tippi és avui una jove encantadora que, a través de la seva experiència, vol contribuir a salvar els ecosistemes i els grans mamífers d'Àfrica, i, per extensió, del planeta. Un altra documental molt interessant, per la visió i l'esperança que aporta envers el futur és Stop! Rodando el cambio de l'equip de sis joves dirigit per Alba Gonzàlez i Blanca Ordoñez.

Goldman Prize
Des d'aquest any el GOLDMAN PRIZE (www.goldmanprize.org) coneguts com el Premis Nobel Ambientals i que compten amb 25 anys d'història,  tenen el seu espai dins el FICMA reunint als Premiats i coneixerent de primera mà la seva important tasca ambiental per protegir el nostre planeta amb l'estrena de la pel·lícula "THE NEW ENVIRONMENTALIS".Article: MónSOStenible
Font: FICMA

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook