Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 3 de novembre del 2017

El FICMA comença amb força amb un documental sobre el fons marí

Amb el documental en 3D Wonders of the Sea el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, el FICMA, dóna el tret de sortida a la seva 24 edició. Del 2 al 10 de novembre, Barcelona projecta documentals, curtmetratges i llargmetratges per informar, sensibilitzar i crear un espai de debat i reflexió entorn a la situació d'emergència climàtica en què es troba el planeta.
 -  -  <br />  <br />


Enguany, el festival porta a la gran pantalla 4 estrenes internacionals com Unchained, que tracta sobre els elefants captius del Nepal; A Word to the Wise, un viatge guiat de la mà de Douglas Lui Fo'oa, un habitant de les Illes Salomó, un dels paratges més remots de la Terra; Before the flood, un documental sobre el canvi climàtic produït per Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio, dirigit per Fisher Stevens; i Wonders of the Sea, que ha estat el documental sobre l'oceà amb que s'ha inaugurat el FICMA 2017.

El FICMA està considerat el festival de cinema sobre medi ambient més antic del món en el seu gènere, i és capdavanter en festivals d'aquesta temàtica, ja que és l'únic que no accepta produccions amb més d'un any d'antiguitat a la celebració de l'esdeveniment. Des del 1993 Barcelona ha celebrat ininterrompudament el festival i l'any 2000 va rebre el premi Prince's Award, atorgat per l'Agència Europa del Medi Ambient de la CE.

Podeu ampliar la informació sobre les pel·lícules i documentals que es projectaran al Festival consultant la graella de projeccions i activitats. 

Article: Marta Santisteban
Font: FICMA

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook