Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 7 de juny del 2013

El concurs internacional de fotografia de natura MontPhoto dóna el tret de sortida a l'edició d'enguany

L'edició 2013 del concurs internacional de fotografia de natura MontPhoto ja ha arrencat. Les bases per participar-hi ja estan penjades al web de MontPhoto i els treballs es poden presentar fins el 31 de juliol. El canvi més significatiu d'aquesta edició respecte a les anteriors és la incorporació d'una nova categoria, Art en la Natura. L'entrega de premis es farà el 6 de desembre a Lloret de Mar, juntament amb la inauguració de l'exposició dels treballs seleccionats. A la imatge, una de les fotografies premiades a l'edició de l'any passat.
MontPhoto 2013 ja ha donat inici. Les bases per participar ja es poden trobar a la pàgina web (www.montphoto.com). Hi ha pocs canvis significatius respecte a l'edició passada. Potser el canvi més gran és la nova categoria B6 anomenada "Art en la natura".
Des del dia 1 de Maig i fins el 31 de juliol es poden formalitzar les inscripcions i entrar fotos en el web del concurs. Una vegada hagin estat penjades totes les fotos s'ha de formalitzar el pagament per a poder accedir com participants.

Com cada edició, MontPhoto 2013 compta amb la participació d'un jurat format per professionals internacionals del món de la fotografia, la natura i la muntanya.

El juratde MontPhoto 2013 és:  Sadie Quarier, Eva van den Berg, Sebastián Alvaro, Niall Benvie, Jari Peltomaki, David Barrio

El dia 6 de desembre en el teatre municipal de Lloret de Mar, tindrà lloc el lliurament de premis oficial de MontPhoto 2013, juntament amb la inauguració de MontPhoto 2013.

Article: MónSOStenible
Font: MontPhoto

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook