Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 12 de novembre del 2019

El calendari del medi ambient, d'en Jan i la Berta

Les 3R, l'estalvi energètic i el consum responsable són els tres blocs temàtics amb els que està estructurat el calendari d'en Jan i la Berta, un calendari sobre medi ambient dissenyat per la Rosa Rocabayera, artesana autodidacta,que n'ha escrit els continguts, i l'Armand Gran, ilustrador, i en el que també hi han intervingut persones expertes en medi ambient com els responsables del projecte Biosfera i en psicopedagogia. I és que el calendari s'adreça principalment als infants de la família per a fer-los reflexionar, generar consciència sobre el medi ambient, i mostrar-los maneres de fer les coses diferents, més respectuoses amb l'entorn, però molt divertides. El projecte del calendari no és nou, però podriem dir que comença una nova etapa ja que l'edició del 2020 s'ha finançat amb micromecenatge.
 -  -  <br />  <br />
 
El calendari està fet amb paper reciclat, amb tintes vegetals, sense espiral i sense embolcall

La Rosa Rocabayera va començar al 2002 amb aquest projecte i va fer el calendari durant més de 10 anys. Després el va deixar d'editar i el 2017 va reemprendre la idea amb més força i més convenciment. La idea de fer la campanya de micromecenatge amb Goteo és perquè aquest portal només accepta propjectes d'interès social

La intenció de la Rosa és que els missatges i els suggeriments que ofereix el calendari vagin calant: "Un calendari fa mantres" diu, i com que el tens penjat tot l'any, cada 30 mes, dia a dia, va calant un missatge.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook