Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 5 de gener del 2021

Denuncien una persona per vendre ocells protegits a través d'internet

Durant l'actuació, que va tenir lloc a la via pública de la ciutat de Mataró, es va comissar una mallerenga blava (Parus caeruleus), un sit negre (Emberiza cia), dos gafarrons (Serinus serinus) i tres tallarols capnegre (Sylvia melanocephala); tots ells protegits per la llei de protecció dels animals. Els fets s?han posat en coneixement de la Fiscalia de Medi Ambient ja que podrien constituir un presumpte delicte contra la fauna, que pot comportar penes de presó de sis mesos a dos anys o multa de vuit a vint-i-quatre mesos.
Després de localitzar una persona que estava comercialitzant ocells protegits a través de pàgines d’internet dedicades a la compravenda, membres del Cos d’Agents Rurals de l’Àrea Regional de Barcelona van denunciar una persona per tinença, tràfic i comerç d’espècies protegides.
Agents del Grup de Suport de Fauna i Flora del Cos d’Agents Rurals van iniciar la investigació per tal d’identificar l’individu que estava fent les transaccions. Després de contactar-hi, el passat dia 17 de desembre es van poder intervenir els ocells i denunciar a l’autor dels fets.

Els fets s’han posat en coneixement de la Fiscalia de Medi Ambient ja que podrien constituir un presumpte delicte contra la fauna, que pot comportar penes de presó de sis mesos a dos anys o multa de vuit a vint-i-quatre mesos.
Article: MónSOStenible
Font: Agebnts Rurals

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook