Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 17 de juliol del 2020

Covestro aposta per l'economia circular per minimitzar la contaminació en el seu negoci

La multinacional química alemanya Covestro, un dels principals fabricants mundials de polímers, ha posat en marxa un pla d'economia circular en el seu negoci per tal d'aconseguir descarbonitzar el sector i minimitzar la contaminació en la indústria química i de plàstics.
"L'economia circular s'ha de convertir en el principi rector global per aconseguir la neutralitat climàtica i protegir els recursos escassos del nostre planeta", explica el CEO de Covestro, Markus Steilemann en una roda de premsa virtual celebrada el passat mes de maig davant de mitjans de comunicació internacionals. "La nostra indústria i la nostra companyia poden i volen donar suport a aquesta transformació perquè els plàstics es fan servir pràcticament arreu i són la clau per resoldre molts dels desafiaments més urgents; ajudar a gestionar-los és la principal preocupació de Covestro per fer del món un lloc millor", afegeix Steilemann.

Per aconseguir aquest objectiu la companyia transformarà les instal·lacions que té repartides per tot el món de manera que siguin capaces de funcionar amb matèries primeres alternatives i d'energia renovable com ara biomassa, CO2 o fonts alternatives de l'electricitat com l'energia eòlica. A més està finançant més de 20 projectes d'investigació sobre noves formes de poder reciclar més i millor. La idea que els seus productes s'adaptin perquè el seu posterior reciclatge sigui més eficaç.

Covestro ja ha iniciat aquesta transformació oferint productes basats en matèries primeres alternatives com components amb base biològica per pintures de cotxes i mobles o materials fets amb CO2 i que es fan servir en matalassos, paviments esportius i fibres tèxtils.
Article: Josep Ferrer

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook