Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 17 d'octubre del 2020

La Setmana Bio, activitats de promoció de productes ecològics

La Setmana Bio per l'alimentació ecològica, que ha arrencat aquest dissabte 17 i s'allargarà fins el diumenge 25, és un esdeveniment que acull tot un conjunt d'activitats amb l'objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques. El programa d'activitats és molt variat i la seva proposta i organització va a càrrec de les persones o entitats interessades en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandemia de Covid 19, enguany la gran majoria d'activitats es fan de forma virtual.
Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica estan agrupades en 5 grups: visites virtuals, activitats comercials, gastronomia i restauració, activitats de divulgació i activitats a les escoles.

Activitats virtuals
Els pagesos, ramaders i elaboradors de productes ecològics ofereixen visites virtuals a les seves explotacions i instal·lacions/obradors, on podreu conèixer la seva feina i què són i com s'obtenen els productes que ells produeixen o elaboren. 

Activitats comercials
Els comerços i punts de venda dels productes ecològics us oferiran activitats relacionades amb els seus productes en el marc del seu establiment, com ara presentacions, promocions, tastos i altres.

Gastronomia i restauració
Per conèixer l’aliment ecològic, res millor que consumir-lo directament en un restaurant o arran d’una activitat gastronòmica virtual, com ara un taller de cuina o show cooking.

Activitats de divulgació
Propostes virtuals pensades per donar a conèixer el sistema de producció ecològic i la qualitat d’aquests aliments, així com qualsevol altre tema relacionat. Podem trobar-hi tallers, jornades, espais dedicats a la producció ecològica dins les biblioteques, passis de documentals, etc.

Activitats a les escoles
La Setmana Bio a l’escola és la festa anual de la producció i l’alimentació ecològica dels centres i la comunitat educativa de Catalunya.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook