Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 22 de setembre del 2014

Catalunya participa a la Setmana del Clima de l'ONU

El Govern de Catalunya participarà en les sessions i activitats que s'han programat per celebrar la Setmana del Clima de Nova York i la Cimera del Clima organitzada a la seu central de les Nacions Unides. La sessió posarà en relleu la importància del treball dels diferents actors implicats en el fenomen de l'escalfament global capaços d'implementar polítiques relatives a l'adaptació i la mitigació del canvi climàtic. Aquesta reunió serà la més important dels líders mundials fins el moment per catalitzar l'acció climàtica i elevar l'ambició política per a un pacte mundial sobre el clima a París a finals de l'any vinent.
El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, assistirà dimarts vinent a la Cimera, en representació de la Xarxa de Governs Regionals per al Desenvolupament Sostenible (nrg4SD), en la sessió centrada en les ciutats, els estats i les regions, sota la presidència del secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon.
Paral·lelament, el secretari Llebot té previst participar en diferents actes programats per les principals organitzacions internacionals que treballen per combatre el canvi climàtic de les quals Catalunya forma part. En concret, assistirà als actes de la Setmana del Clima que organitza The Climate Group, organització formada per governs regionals, empreses, associacions i d'altres entitats implicades en la lluita contra el canvi climàtic, l'objectiu de la qual és ajudar a governs i institucions privades a assolir una economia mundial baixa en carboni. Catalunya en forma part des de la seva creació, ara fa 10 anys. També es mantindran reunions bilaterals amb representants de diferents regions d'arreu del món, i de diversos organismes dependents de les Nacions Unides.  

Article: MónSOStenible
Font: DTS

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook