Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Diumenge, 6 de desembre del 2020

Calendari Ecològic 2021

El Calendari mostra a cada mes de l'any una de les dotze fotografies guanyadores del 10è Concurs de Fotografia de Producció Ecològica de Catalunya, organitzat pel CCPAE. Enguany també s?ha elegit una de les dotze com a fotografia de portada. A cada mes, també, es troben assenyalats diversos dies mundials relacionats amb l'alimentació, el medi ambient, la natura i l'ecologia..En les pàgines prèvies als mesos, es poden consultar les dades més destacades del Baròmetre de Percepció i Consum dels Aliments Ecològics 2020.
 -  -  <br />  <br />


Per al 2021,la CCPAE torna a recuperar la informació diària orientativa per a la plantació i el rec seguint les directrius de l'agricultura biodinàmica, unes dades que es poden trobar de forma completa al 'Calendario de Agricultura Biodinámica 2021'. (Thun, Maria. Editorial: Rudolf Steiner. Madrid 2020).

A cada mes, també, es troben assenyalats diversos dies mundials relacionats amb l'alimentació, el medi ambient, la natura i l'ecologia. Per contra, no s'ha inclòs el calendari de fires i esdeveniments del sector ecològic o d'alimentació en general més importants de l'any, ja que la situació és canviant per la crisi sanitària i no es pot assegurar la seva celebració.

En les pàgines prèvies als mesos, es poden consultar les dades més destacades del Baròmetre de Percepció i Consum dels Aliments Ecològics 2020.

Article: MónSOStenible
Font: CCPAE

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook