Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 7 de maig del 2020

Benvinguts a Pagès es trasllada a principis d'octubre a causa de la pandèmia de la covid19

La cinquena edició del Benvinguts a Pagès s'ajorna aquest any amb motiu de la pandèmia i es trasllada al cap de setmana del 3 i 4 d'octubre, per tal de poder mantenir l'esdeveniment que s'ha convertit en la gran festa del món rural de Catalunya. El Benvingut a Pages, que fins ara s'ha celebrat algun dels caps de setmana de primavera, estava previst pel cap de setmana del 5 i 6 de juny, coincidint també amb el dia del medi ambient, que és el 5 de juny.
 -  -  <br />  <br />

Imatge corresponent a l'edició 2019 del Benvinguts a Pagès

Com a conseqüència de l'ajornament en la celebració de l'esdeveniment, L'organització de Benvinguts a Pagès va ampliar el termini d'inscripcions perquè productors, elaboradors, ramaders i pescadors es poguessin inscriure fins el passat 31 de maig.


Fins l'any passat, i durant un cap de setmana de primavera, les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres de tot Catalunya obrien portes un cap de setmana de primavera i, juntament amb la participació dels restaurants, allotjaments i la programació d'una extensa oferta d'activitats paral·leles, configuraven un projecte transversal i de país per tal de donar a conèixer l'elaboració dels productes alimentaris que es consumeixen cada dia. Les dues primeres edicions van aconseguir arribar a la xifra de 50.000 visitants, que es van desplaçar per trepitjar el territori i participar d'una experiència que arriba a les 42 comarques catalanes. 
Aquest any ja s'ha anunciat l'ajornament d'aquest esdeveniment a l'octubre, concretament el 3 i 4 d'octubre.

Inscripcions obertes S'ha ampliat el periode d'inscripció
L’organització de Benvinguts a Pagès ha ampliat el termini d’inscripcions perquè productors, elaboradors, ramaders i pescadors s’inscriguin i ara tenen temps de fer-ho fins al pròxim 31 de maig. L’esdeveniment també treballa en l’organització de les activitats de lleure que es faran a diferents punts del país i també perfila les rutes de cap de setmana i d’una única jornada per fer més intensa l’experiència dels visitants que es desplacin a pagès.

Benvinguts aPagès és una iniciativa de la Generalitat, que s'articula a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector, i que te per objectiu apropar el món de la pagesia a la ciutadania per potenciar el producte de territori, mitjançant una gran oferta d'activitats a diferents explotacions arreu de totes les comarques catalanes incloent una amplia oferta de rutes turístiques i gastronòmiques.

 


Article: MónSOStenible
Font: Benvingut a pa`ges

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook