Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 15 de desembre del 2017

Barcelona acull el 15è fòrum d'educació ambiental

La Societat Catalana d'Educació Ambiental organitza el 15è fòrum d'eduació ambiental EA.Cat a Catalunya. Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, els propers 15 i 16 de desembre el fòrum tindrà lloc a la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova. L'organització fa 17 anys que promou aquest espai de diàleg i reflexió, amb la finalitat d'extendre i fomentar l'educació per a la sostenibilitat.
 -  -  <br />  <br />
 

El Fòrum d'EA.Cat és el punt de trobada per als diferents agents implicats, on generen presentacions de projectes i programes, alhora que es fan debats conceptuals, metodològics i professionals, establint també nous espais de col·laboració i participació per determinar i millorar l'estat de l'eduació ambiental a Catalunya. ‘'L'educació ambiental esdevé recurs i estratègia per assumir el repte de participar en la construcció col•lectiva, per organitzar les nostres relacions socials i les relacions amb la resta de la biosfera, fent una vida digna, justa i equitativa és a dir sostenible.

En el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que propugna les Nacions Unides i amb la voluntat de millorar i capacitar per l'activisme, cerquem indicadors per a mesurar els progressos, recollir informació de dades de referència, per informar, millorar i facilitar la mesura dels avenços realitzats", explica la organització.

Article: MónSOStenible
Font: Societat Catalana d'Educació Ambiental

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Informació relacionada