Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 30 d'agost del 2017

Ballant entre núvols per demanar un aire més net

La paracaidista Anastasia Barannik és la protagonista del video de la darrera campanya de Greenpeace en la que reclama un aire més net. Barannik, vicecampeona russa de paracaidisme, ha realizat una coreografia en caiguda lliure per sensibilitzar sobre els problemes mediambientals que ens amenacen, concienciar sobre la importància de mantenir l'aire net i fer prendre consciència sobre les conseqüències de la contaminació i el canvi climàtic, En el vídeo, que dura 1'20'', i ha estat gravat pel campió mundial de llançament en paracaigudes Igor Kalinin, la paracaigudista russa dansa entre núvols en caiguda lliure i al so d'un piano.
 -  -  <br />  <br />
 
La campanya de Greenpeace porta per títol "Per un aire net" i vol crear consciència sobre reptes ambientals més grans als que, segons l'organització ecologista, s'enfronta actualment la humanitat: la contaminació i el canvi climàtic. 

Greenpeace denuncia que el model energètic responsable del canvi climàtic contamina greument, segons els Informes de l'Agència Europea de Medi Ambient i recorda que respirar aire contaminat provoca més de 30.000 morts prematures a l'Estat Espanyol cada any. Nombrosos estudis demostren que la contaminació de l'aire posa en perill la salut, sobretot la dels infants i persones grans.


Article: MónSOStenible
Font: Greenpeace

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook