Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 1 de juny del 2019

Catalunya celebra la Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura és un moment de l'any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural. Durant 9 dies, s'organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat. Coincidint amb l'inici de la Setmana de la Natura, aquest cap de setmana es celebra Benvinguts a Pagés, la gran festa de la pagesia catalana. També coincidint amb la Setmana de la Natura entitats ecologistes per a la reducció de residus promouen una campanya de boicot als productes envasats amb plàstic. En aquest sentit, es demana que les persones consumidores no comprin productes envasats en plàstics als menys durant tota la durada de la Setmana de la Natura, és a dir, fins el 9 de juny, com a mínim.
 -  -  <br />  <br />
 

La Setmana de la Natura es celebra entre l'1 i el 9 de juny, i és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori


La Setmana de la Natura comptarà amb centenars d’activitats de la mà d’entitats ambientals i organitzacions de tot Catalunya!

10 dies plens d’activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli! Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura i per tothom!

Si vols ser partícip de la Setmana, busca al mapa l’activitat que s’adequi als teus interessos i apunta’t-hi!

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook