Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 1 de març del 2013

Arcadi Oliveres, premi Greenpeace 2013 del medi ambient i de la pau

En un emotiu acte que va tenir lloc en el Museu Marítim de Barcelona, Arcadi Oliveres va recollir el guardó (un escultura de metall que representa una barca pneumàtica com les que Greenpeace utilitza en les seves accions de denúncia) de mans de la presidenta de Greenpeace, Sonia Rubio. Arcadi va destacar la importància de no baixar la guàrdia en els moments convulsos que vivim actualment i va animar a tots a seguir defensant la pau i el medi ambient. El premi Greenpeace porta el nom d'un dels fundadors de l'organització, Artemio Precioso, que va ser una figura destacada en l'ecologisme del nostre país i un activista incansable la vida del qual va estar íntimament lligada a la defensa del medi ambient. Els dos anteriors guardonats van ser l'escriptor Manuel Rivas i el periodista mediambiental Gustavo Català.
 -  -  <br />  <br />


En un acte al Museu Marítim de Barcelona, Greenpeace ha celebrat aquest dissabte 2 de març, la tercera edició dels Premis Artemio Precioso, els premis institucionals de l'organització que són un reconeixement a aquelles persones la trajectòria personal o professional de les quals és un exemple d'activisme en la defensa del medi ambient i la pau.

En aquesta edició el premiat ha estat Arcadi Oliveres (Barcelona, 1945), professor d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de l'ONG Justícia i Pau, que defensa i promou els drets humans i la pau. Especialitzat en les relacions nord-sud, el comerç internacional i el deute extern, Oliveres col·labora habitualment amb els moviments socials.

En l'acte de lliurament han estat presents la presidenta de Greenpeace, Sonia Rubio, el director executiu, Mario Rodríguez i la delegada de Greenpeace a Catalunya, Virginia Raval.
 

 

Article: MónSOStenible
Font: Greenpeace

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook