Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 3 de juliol del 2019

El CCCB debat sobre la necessitat de transformar les ciutats per fer-les més habitables i sostenibles

Una vintena d'experts de diversos països confluiran al CCCB per debatre sobre la urgent necessitat de transformar les ciutats per fer-les més habitables i sostenibles. Les sessions tindran lloc aquest dijous 4 i divendres 5 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Una conversa entre Suzanne Hall, Nigel Thrift i Francesc Muñoz posarà sobre la taula conceptes clau de les noves realitats urbanes, i un seminari reunirà experts de diversos àmbits que posaran en comú idees i estratègies per dissenyar polítiques públiques efectives que permetin superar les tensions urbanes derivades de l'antropocè.
 -  -  <br />  <br />
 

El CCCB i la British Academy organitzen conjuntament el projecte Les ciutats a l'antropocè. Una perspectiva mediterrània, que reunirà experts de diversos països per debatre sobre la urgent necessitat de transformar les ciutats per fer possible un futur sostenible


En un planeta ja greument afectat per la petjada humana i que a la vegada s'està urbanitzant a un ritme sense precedents, les ciutats seguiran sent un important focus de tensions. Les catàstrofes climàtiques i les migracions que se'n deriven, el turisme massificat i la manca d'habitatge, la segregació espacial, l'excés de residus o l'impacte nociu de la contaminació sobre el medi i les persones són només alguns dels problemes que hem d'afrontar urgentment per evitar el col·lapse.
Article: MónSOStenible
Font: CCCB

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook