Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

OCT
05

Municipi,paisatge i turisme

El paisatge constitueix un patrimoni natural, cultural, social i històric que influeix en la qualitat de vida dels ciutadans i que esdevé sovint un recurs de desenvolupament econòmic per a les activitats agrícoles, ramaderes, forestals i especialment per a les activitats turístiques.

La Diputació de Tarragona organitza aquesta jornada per tal d'ajudar a mantenir i millorar la sostenibilitat i competitivitat del nostre territori, donat que la qualitat del paisatge és un element imprescindible per al desenvolupament turístic, un sector estratègic de l'economia a la demarcació de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Objectius:

Intercanviar experiències de desenvolupament sostenible a través del paisatge com actiu turístic, tant a nivell local com internacional.
Donar a conèixer el projecte de la Xarxa SOLC com a Xarxa de municipis petits i amb un paisatge ben conservat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.
Reflexionar sobre les potencialitats del paisatge com a factor de desenvolupament local i turístic

Jornades destinades a:

Membres de la Xarxa SOLC, altres municipis interessats, professionals i consultors. Tècnics del sector públic dels sectors de Paisatge, del Turisme, del Medi Ambient i del Desenvolupament Local. Estudiants universitaris


Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook