Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

MAR
15

Boscos en Moviment. Com afectarà el canvi climàtic als nostres boscos?

Una activitat de  reflexió sobre la nostra relació amb els boscos, a partir de vivències de ciutadans, proposada per la UAB i el CREAF. La xerrada tindrà lloc el proper dijous 15 de març a les 18:30 al CCCB.

A través de testimonis de vídeos, talls de veu o textos aportats pel públic en general, un grup d’investigadors del CREAF i la UAB explicaran com el canvi climàtic i altres factors antròpics estan modificant ja els nostres boscos i continuaran fent-ho en el futur.

Hi participen els investigadors del grup ‘EcoPhys: Fisiologia ecosistèmica i canvi global’ del CREAF, que inclou professors de la UAB (Jordi Martínez-Vilalta), investigadors postdoctorals (Raúl García-Valdés, Víctor Granda, Rossella Guerrieri, Elisabeth Robert), investigadors predoctorals (Jokin Gorrotxategi, Teresa Rosas) i tècnics de recerca (Mireia Banqué). També hi col·labora Paula Bruna, artista amb formació en ciències ambientals.

La iniciativa té lloc dins de l'Espai Beta, en el marc de l'exposició "Després de la fi del món" organitzada pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, c/ Montalegre, 5. Barcelona).

L’assistència és gratuïta, però requereix inscripció prèvia.

Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook