Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Editorial

Dilluns, 11 de febrer del 2013

Montserrat Carulla, Gaudí d'Honor 2013. Felicitats!!

L'actriu Montserrat Carulla ha obtingut enguany el premi Gaudí d'Honor per la seva trajectòria tant en el món del cinema com en el teatre i la televisió on, encara avui protagonitza esplèndida la tieta Consol a la sèrie televisiva "La Riera". Des de monSOStenible volem felicitar-la públicament per aquest més que merescut guardó i -sobretot- per ser com és, ja que Carulla, a més d'actriu, catalana i independentista, com ella mateixa es presenta sempre i a la nit dels Gaudí ho va fer una vegada més, és una dona compromesa amb la causa catalanista i també ha demostrat ser-ho amb la causa ecologista, o potser millor dit, amb el planeta Terra. Per això, des de monSOStenible li estarem eternament agraïts per la seva col·laboració desinteressada en l'enregistrament del vídeo "Clam de la Terra", que podeu veure aquests dies a la capçalera d'aquesta portada. Veieu-lo!!
"Clam de la Terra" es va presentar públicament a l'acte de presentació oficial de monSOStenible al Col·legi de Periodistes de Barcelona el 3 de juny del 2010 i  va comptar amb la participació dels aleshores consellers del CADS, Martí Boada i Josep Enric Llebot

Un vídeo amb guió literari de Míriam Viaplana i realització de Josep Manel Borràs, enregistrat i postproduït per Produccions Planetàries i en el que Montserrat Carulla va accedir a encarnar la Terra que, a través de la seva meravellosa veu i dels seus ulls transparents com l'aigua, demana ajuda i un millor tracte tant per salvar el Planeta com la raça humana. Gràcies Carulla per haver accedit a narrar i interpretar aquest text quan t'ho vem demanar! En el vídeo que podeu veure a continuació -i que també inclou fotografies d'arreu del món cedides per Tomàs Mas, Cristina Garcia, Pep Selfa i Jordi Safont- Montserrat Carulla posa la cara i la veu a la Terra i a través de les seves paraules i mirades fa arribar un missatge de socors, SOS, als humans. Veieu-lo!!!

Comparteix aquest article

Eco PDF e-mail Twitter Facebook