Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Carta del lector

Divendres, 17 de juny del 2011

Explotació immobiliària de la costa a Cadaqués

Sembla que el model de construir sense parar al litoral segueix amb força vitalitat (destructora) tot i les contínues crítiques i esforços per preservar el medi ambient.
A les fotos és pot apreciar la voracitat constructora a l'indret conegut com de Sant Pius V (més enllà de la platja de la Conca, camí del far). Han enderrocat una casa de petites proporcions que hi havia, ja aclimatada al llindar del rierol i el sender, i estan arrassant amb la muntanya que hi havia al darrera, suposem que per construir diversos xalets luxosos (si, el luxe no coneix la crisi). Un altre exemple de noves construccions (en aquesta època on es veuen cartell de "en venda" per tot arreu) el trobem a primera línia de mar, just davant la platja del Ros.

Una altra foto mostra com a la riba que va del Poal a la platja de ses Oliveres els cotxes ocupen tot l'espai destinat als vianants, i aquets han d'anar pel vial posant en risc la seva vida.

Tot just són uns exemples (cal sumar-hi el fet que a Cadaqués no es recicla la brossa orgànica) de l'escassa consciència ambiental i la mentalitat poc sostenible que trobem en aquest indret tan especial del nostre litoral català. Un altre motiu més per estar indignats!

 


Comparteix aquest article

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Una carta de...

 -  -  -
Guillem Feixes

Imatges