Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 6 de setembre del 2018

Vull que els polítics prioritzin la qüestió del clima i la tractin com una crisi

Aquestes són les paraules que l'adolescent sueca Greta Thunberg ha declarat al diari "The Guardian" per explicar els motius que l'han portat a negar-se a anar a l'escola, com a mínim fins les properes eleccions, que tindran lloc aquest diumenge. Amb aquesta acció, la Greta, de 15 anys, ha aconseguit cridar l'atenció de mestres, polítics i mitjans de comunicació sobre el canvi climàtic després que aquest estiu Suecia hagi patit temperatures extremes amb onades de calor mai vistes al país.
 -  - Jornal O Globo <br />  <br />
Autoria: Jornal O Globo


Els arguments de la Greta per donar-li a la seva protesta el format de negativa d'anar a l'escola són aclaparadors: per què he d'anar a escola? a aprendre què? si els polítics no fan cap cas dels científics.

Des de monSOStenible ens afegim a la crida a la consciència i a l'acció que fa aquesta jove adolescent que ja des de petita ha mostrat molta consciència ecològica, una consciència que ha encomanat tant a la seva mare, cantant d'òpera que ha deixat de volar en avió per contaminar menys, com al seu pare que fa xerrades i conferencies per consciènciar sobre el canvi climàtic.

 


Article: MónSOStenible
Font: The Guardian / Jornal O Globo

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook