Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 12 de desembre del 2018

Volkswagen obre un nou centre a la Xina per impulsar el vehicle elèctric

El centre d'investigació i desenvolupament, I+D, s'ubicarà al districte econòmic I tecnològic d'Hefei, ciutat situada a l'oest de Nanquín, i es centrarà en àrees clau com l'electrificació, la connectivitat i la conducció autònoma. Els socis, Seat, JAC I Volkswagen, aporten la seva inversió, coneixement I tecnologia per garantir que el nou centre d'I+D compleixi els objectius d'aquest projecte que suposa un indicador del progrés que la marca està realitzant en la producció de vehicles totalment elèctrics i marca un pas més endavant en les fases de desenvolupament. L'objectiu del grup pel 2020 és proporcionar 400.000 vehicles elèctrics a Xina, i 1,5 milions al 2025.

 -  -  <br />  <br />
JAC Volkswagen Automotive Co., Ltd. ha posat la primera pedra del nou centre I+D, especialitzat en vehicles de noves energies per a passatgers. L’anomenada NEV, per les seves sigles en anglès, s’ubicarà a la ciutat xinesa de Hefei, a la província d’Anhui. L’acte de presentació es va celebrar dues setmanes desrp`res de l’assignatura de l’acord estratèfic entre Volksawagen Group Xina, JAC i SEAT, amb la presència del president de la República Popular de Xina, Xi Jinping i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez.


Song Guoquan, secretari del Comitè Municipal de Hefei, Jochem Heizmann, president i CEO de Volkswagen Group Xina; An Jin, president de JAC; el Dr. Christian Vollmer, vicepresident de Producció i Logística de SEAT, i el Dr. Matthias Rabe, vicepresident d’I+D de SEAT,van participar també en l’acte, juntament amb altres representants del govern local i directius dels accionistes de JAC Volkswagen, així com diversos representants dels treballadors i inversors de l’empresa. 

“Electrificar i dotar d’intel·ligència són clau per a la transformació que està vivint la indústria de l’automoció. Amb el suport dels accionistes i de tots els sectors, la companyia està aprofitant l’oportunitat per impulsar, amb un alt component d’innovació, el desenvolupament de la seva ofensiva de vehicles electrificats i avançar cap al futur de la mobilitat sostenible”, explica Li Ming, president de JAC Volkswagen.
El centre se centrarà en àrees clau com l’electrificació, la connectivitat i la conducció autònoma. Tots els socis aportaran la seva inversió, coneixement i tecnologia per garantir que s’assoleixin els objectius establerts. En aquest sentit, el vicepresident de Producció i Logística de SEAT i membre del consell supervisor de JAC Volkswagen, el Dr. Christian Vollmer, senyala que “per a SEAT és un orgull ser la marca líder dle Grupo Volkswagen en la aventura compartida amb JAC Volkswagen. Xina és el mercat líder del vehicle elèctric i l’aspiració de SEAT és contribuir, juntament amb la resta de partners, a què la mobilitat sigui cada vegada més sostenible”.
La Xina és el primer al mercat mundial d'automoció que aposta pels vehicles elèctrics, per la intel·ligència artificial i pels cotxes sense conductor.
La mobilitat elèctrica, juntament amb la digitalització la connectivitat i la conducció autònoma són el futur de la indústria i Xina es consolida com el principal impulsor d’aquesta transformació. El vicepresident primer de JAC Volkswagen, Peter Wyhinny, defineix aquest inici del canvi com un moment històric per “construir un futur de mobilitat sostenible amb nova tecnologia”. 
 
 

Article: MónSOStenible
Font: JAC Volkswagen

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook