Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 10 de gener del 2012

Viladecans cerca solucions innovadores als problemes de mobilitat urbana

Viladecans acollirà una sessió del projecte "Ciutats amb actitud innovadora", organitzada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, del Govern estatal, i l'Ajuntament de Viladecans. La sessió, que es desenvoluparà el dia 11 de gener, tractarà sobre els problemes de mobilitat que pateix una ciutat on hi ha massa desplaçaments amb vehicle privat. Hi comptarà amb un innovador procediment de debat, basat en el desenvolupament de dinàmiques de treball entre ciutadans i ciutadanes, empreses, agents d?innovació i organismes públics. Només deu de les 30 ciutats de la xarxa INNPULSO organitzen aquest tipus d?activitat. Dues a Catalunya: Viladecans i Terrassa.
La jornada començarà a les 12 hores i constarà de dues parts: una sessió de creativitat i innovació que reunirà a tres estudiants d'educació secundària (batxillerat), dos estudiants universitaris, tres empresaris de pime o micropime i tres respon­sables d'àrea de l'Ajuntament, i la posterior exposició a un públic tècnic (a partir de les 16.30 hores), format per l'alcalde Carles Ruiz i agents especialitzats en solucions ‘intel·ligents' a problemes de mobilitat urbana. Primers aparcaments Bicibox a Viladecans

El mateix dia, a les 16 hores, l'alcalde Carles Ruiz i el president de l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT), Antoni Poveda, visitaran els primers mòduls de Bicibox que s'instal·laran a Viladecans. Bici­box és una xarxa pública d'aparcaments segurs per a bicicletes privades que es troba distribuïda pels diferents municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona perquè tothom pugui fer ús del servei de la forma més pràctica i segura possible. El servei Bicibox permet utilitzar la bicicleta particular en els desplaçaments per la ciutat amb la tranquil·litat de disposar d'un aparcament protegit i segur.

Us convidem a cobrir els dos actes, ambdós relacionats amb la mobilitat. Us convoquem el dia 11 de gener, a les 15.45 hores, a l'estació de Renfe de Viladecans, on es presentarà la xarxa Bicibox. A les 16.30 hores, anirem a l'edifici Canadà del Parc de Negocis (avinguda de la Tecnologia, 17) per conèixer les conclusions de la sessió del projecte ‘Ciutats amb actitud innovadora'.

 

Article: MónSOStenible
Font: Ajuntament de Viladecans

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook