Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 3 de setembre del 2012

Un espectacle sobre la crisi ecològica i el canvi climàtic obre la Fira del Teatre de Tàrrega d'enguany

La companyia britànica Wired Aerial Theatre protagonitza l'espectacle inaugural de la 32ena Fira de Teatre de Tàrrega amb l'obra "As the world tipped". Es tracta d'una ambiciosa producció de teatre aeri de gran format que combina audiovisuals espectaculars amb una impactant interpretació aèria que pretén explicar la crisi ecològica mundial. La Fira de Teatre es celebra enguany entre els dies 6 i 9 de setembre.
 -  -  <br />  <br />  
El dijous 6 de setembre, l'espectacle "As the world tipped" inaugurarà oficialment la 32ena edició de la Fira de Teatre de Tàrrega, que acull cada any la capital de l'Urgell.

La companyia britànica Wired Aerial Theatre protagonitza aquest dijous 6 de setembre l'espectacle inaugural de la 32ena Fira de Teatre de Tàrrega amb l'obra "As the world tipped". Es tracta d'una ambiciosa producció de teatre aeri de gran format que combina audiovisuals espectaculars amb una impactant interpretació aèria que pretén explicar la crisi ecològica mundial partint del vergonyant resultat polític de la Conferència sobre el Canvi Climàtic que va tenir lloc a Copenhagen el 2009. Suspesos en el cel de la nit, els artistes malden per controlar el seu món, cada cop més precari, i per minimitzar els efectes de la dràstica catàstrofe ambiental. Un retrat èpic que vol conscienciar sobre les previsibles conseqüències que el planeta haurà d'afrontar en el futur. Un espectacle impactant, escrit i dirigit per Nigel Jamieson, un dels més prestigiats creadors internacionals en arts de carrer i que ha dirigit produccions als Jocs Olímpics de Sydney, o a Liverpool Capital de la Cultura.

"As the world tipped" es podrà veure a l'espai Hort del Barceloní el dijous 6 a les 21:30, com espectacle inaugural de la Fira, però també el divendres 7 a les 22:00 i el dissabte 8 a les 12 de la nit.


Espectacles que tenen com eix central i/o argumental el medi ambient i la sostenibilitat

A banda de l'espectacle inaugural, la Fira acull també la "Pantalla Botànica" de Ferroluar, una intervenció paisatgística creada a partir d'un mural fet amb llavors, i en la que un robot anirà agafant uns discs que contenen llavors de plantes i els col·locarà en un mural de manera que amb el pas del temps i la pluja les plantes vagin creixent ii es formi un mural.
Article: MónSOStenible
Font: Fira Tàrrega

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook