Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 8 de març del 2010

Sonia Rubio, nova presidenta de Greenpeace Espanya

L'Assemblea anual del Consell de Greenpeace, celebrada aquest cap de setmana a Madrid, ha designat els components de la nova Junta Directiva, que està encapçalada per la madrilenya Sonia Rubio, en substitució del fins ara president Juan López de Uralde. La reunió del Consell també ha fet balanç de l'any 2009, ha aprovat el pressupost pel 2010 i el projecte d'activitats i campanyes per aquest any. Tanmateix, el Consell ha aprovat el nou "Procés de planificació participativa", que estableix el marc de treball de l'organització ecologista pels propers 5 anys.
Durant aquest cap de setmana s'ha celebrat a Madrid l'Assemblea anual del Consell de Greenpeace-Espanya, òrgan de govern que representa als socis i sòcies de l'organització i on els consellers han fet balanç del treball realitzat el 2009 i han parlat de les campanyes que estan en marxa per aquest 2010.

El Consell també ha aprovat per àmplia majoria l'informe d'activitats de l'any 2009 i els pressupostos per a 2010 i ha presentat el nou Procés de planificació participativa "Actuar ara per a canviar el futur" per al període 2010-2015, que ha estat ratificat de forma unànime. El nou pla serà el marc en el qual l'organització treballarà en els pròxims anys i ha estat fruit del treball conjunt de més de 1.500 persones pertanyents a tots els estaments de l'associació.

En la mateixa reunió el Consell ha designat també als components de la Junta Directiva. L'equip ha quedat integrat per: César Castanyer Castany, Ana Mª Escrihuela Escrihuela, Juande Fernández Carmona, Francisco González Barona, Juan Lobato Valero, Sonia Rubio Hernando i José David Sandoval Salvador. En la seva reunió de constitució la nova junta ha designat a Sonia Rubio com presidenta, a César Castany i a Juan Lobato com vicepresidents primer i segon i a Francisco González com Administrador General.

Sonia Rubio: "Els reptes ambientals als quals ens enfrontem són molts, i no podem fer més que continuar treballant amb totes les nostres forces per un món més just i un planeta més verd i en pau"

Sonia Rubio Hernado, madrilenya de 41 anys, es va fer sòcia de Greenpeace-Espanya el 1986 i ha treballat en l'organització des de 1996 com voluntària i consellera. Va pertànyer a la Junta Directiva entre 2001 i 2005, ocupant el càrrec de vicepresidenta. De formació tècnica, enginyeria de telecomunicació, la seva carrera professional transcorre en el sector de les TIC com directora de departaments de desenvolupament. És mare de dos nens i una nena. La nova presidenta diu que per a ella "és un gran honor i un enorme repte haver estat triada per la Junta Directiva per a presidir-la".
Article: MónSOStenible
Font: a partir de dades facilitades per Greenpeace

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook