Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 9 de juliol del 2020

Seat invertirà 5000 milions d'euros en l'electrificació de la gamma i projectes de futur

La companyia te previst llançar el vehicle 100% elèctric el-Born sota la marca CUPRA que arribarà al mercat el 2021. La inversió prevista per Seat és de 5.000 milions d'euros fins a l'any 2025 i es destinarà a projectes de R + D per desenvolupar nous models i a equips i instal·lacions a Martorell, amb l'objectiu d'electrificar la gamma i assumir nous projectes per assegurar la feina i impulsar el futur de la companyia. En aquest sentit, Seat també ha anunciat la contractació de més de 100 persones per treballar al SEAT: CODE, el centre de desenvolupament de programari que estarà ubicat a les Rambles de Barcelona
 La inversió de 5.000 milions d'euros anunciada per Seat es farà efectiva entre aquest any 2020 i el 2025, i anirà destinada a nous projectes de R + D per al desenvolupament de vehicles al Centre Tècnic de SEAT, en particular per electrificar la gamma, i a equips i instal·lacions en les plantes de Martorell , Barcelona i Components -  -  <br />  <br /> La inversió de 5.000 milions d'euros anunciada per Seat es farà efectiva entre aquest any 2020 i el 2025, i anirà destinada a nous projectes de R + D per al desenvolupament de vehicles al Centre Tècnic de SEAT, en particular per electrificar la gamma, i a equips i instal·lacions en les plantes de Martorell , Barcelona i Components

SEAT invertirà 5.000 milions d'euros entre 2020 i 2025. La inversió anirà destinada a nous projectes de R + D per al desenvolupament de vehicles al Centre Tècnic de SEAT, en particular per electrificar la gamma, i a equips i instal·lacions en les plantes de Martorell , Barcelona i Components. Amb aquesta inversió, SEAT s'està preparant per desenvolupar nous models i assumir la producció de nous projectes per assegurar l'ocupació i impulsar el futur de la companyia.

Una companyia, dues marques

Des del naixement de CUPRA al febrer de 2018, la marca ha crescut exponencialment superant totes les expectatives. Després de la inauguració de l'CUPRA Garatge i la presentació de l'CUPRA Lleó i de l'CUPRA Formentor, de què s'han obert les pre-reserves avui, la companyia ha decidit que el concept car el-Born sigui llançat com un model CUPRA."El CUPRA el-Born ofereix tots els gens de la marca CUPRA i és l'exemple viu de que l'acompliment i l'electrificació són una gran combinació. Ens permetrà fer un pas important dins de l'era de l'electrificació, aconseguir més vendes i incrementar el marge comercial "ha explicat Wayne Griffiths. 

El CUPRA el-Born és un cotxe que s'està dissenyant i desenvolupant enterament a Barcelona i, segons el previst, es fabricarà a Zwickau, Alemanya, a la plataforma MEB. el-Born arribarà a el mercat en 2021

Griffiths ha destacat que "el llançament de la marca CUPRA fa dos anys ha estat una història d'èxit. La transformació en què està immersa la indústria automobilística és una oportunitat ideal perquè emergeixi una nova marca. Considerem que el potencial d'CUPRA és tan important que podríem arribar 1.000 milions de benefici quan tota la gamma estigui disponible al mercat ".

 Referint-se a l'Formentor, el CEO de CUPRA ha emfatitzat que "representa el següent pas en l'ampliació de la cartera d'CUPRA i marca l'inici d'una nova fase en el desenvolupament de la marca, i obre la porta a un nou mercat de consumidors. És un punt d'inflexió en el nostre objectiu de guanyar nous entusiastes de cotxes al voltant de el món ".

En la roda de premsa d'inauguració de la CASA SEAT a Barcelona per presentar l'estratègia de futur de la companyia, el vicepresident Comercial i de Màrqueting i CEO de CUPRA, Wayne Griffiths ha assenyalat que "SEAT i CUPRA són imprescindibles per al desenvolupament de la companyia . Cada marca té un paper definit, la seva pròpia personalitat i els seus propis atributs, i es dirigeixen a perfils de clients diferents. En aquest sentit, les dues marques es complementen i no poden substituir-se. SEAT és la porta d'entrada a el Grup Volkswagen a l'tenir els clients més joves -de mitjana, 10 anys més joves- i molts d'ells són clients que realitzen la seva primera compra. CUPRA, d'altra banda, apunta a un segment de mercat que està entre el mercat massiu i el premium tradicional".

Optimisme moderat de cara a la segona meitat de l'any

El president de SEAT, Carsten Isensee, també ha fet balanç dels primers sis mesos de l'any, un període marcat pel coronavirus. Isensee ha afirmat que "la primera meitat de l'any ha estat possiblement una de les més exigents en la història de SEAT. Esperàvem que 2020 i 2021 foren anys difícils, i ara hem d'afegir el greu impacte de l'COVID-19 en la indústria de l'automòbil ". En qualsevol cas, Isensee ha expressat un moderat optimisme sobre el progrés de l'negoci en els propers mesos: "en les últimes setmanes hem començat a observar una lleugera millora des que reprenem l'activitat. Confiem en una recuperació, a l'almenys parcialment, durant la segona meitat de 2020 ".

Des del punt de vista industrial, la planta de SEAT a Martorell ha recuperat gairebé del tot el ritme de producció previ a l'coronavirus i, a dia d'avui, ja fabrica al voltant de 1.900 vehicles, i les plantes de Barcelona i Components estan a prop de tornar als volums previs a l'coronavirus. La planta de Martorell afronta ara una segona meitat de l'any que estarà marcada per l'inici de la producció de el nou Formentor, el primer model 100% CUPRA, i de el nou León híbrid endollable. Tots dos vehicles es fabricaran a la línia 2 de la planta de Martorell, que aquest any ha estrenat la quarta generació del Lleó.

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook