Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 28 de febrer del 2013

Sant Vicenç de Castellet reobre el punt d'informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Sant Vicenç de Castellet és una de les portes d'entrada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. A l'oficina d'informació es pot consultar tot tipus de documentació relacionada amb el parc, que compta amb un important patrimoni arquitectònic, cultural, natural i paisatgístic a l'entorn de Vallhonesta
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha tornat a obrir al públic el punt d'informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que es va inaugurar el febrer del 2012. L'espai manté l'atenció al públic a les dependències de l'Ajuntament i obre portes els dissabtes, diumenges i festius de 10 del matí a dues del migdia.

El punt d'informació compta amb una persona que atén els visitants que tenen interès a conèixer el parc natural. La reobertura de l'espai és possible gràcies al conveni de col·laboració establert entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Vicenç.

Des del municipi també es pot accedir al camí ral de Barcelona a Manresa i és zona de pas del GR 4 i inici de l'itinerari SL-C 53 de Sant Vicenç de Castellet a Sant Pere de Vallhonesta. L'espai també funciona com un punt d'informació del mateix municipi i es poden consultar plànols dels carrers, informació de restaurants i allotjaments, i les principals activitats que es programen a Sant Vicenç de Castellet.
 Article: MónSOStenible
Font: diputació de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook