Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 2 de febrer del 2019

Sant Andreu de la Barca estrena una fotolinera laboral per a la recàrrega de vehicles elèctrics

Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa la primera fotolinera de la ciutat, que s'ha instal·lat a la zona d'aparcaments de l'estació de ferrocarrils. La nova instal·lació permet la recàrrega gratuïta i simultània de dos vehicles elèctrics. L'Ajuntament instal·larà tres punts més per a la recàrrega de vehicles elèctrics. .
 -  -  <br />  <br />  

L'ús de la instal·lació es regeix pel model conegut com a fotolinera laboral o de park&ride que significa, que donarà servei a la gent que vagi a treballar amb el tren i aprofiti per carregar el seu vehicle de manera gratuïta, de tal forma que quan torni de la feina tindrà el cotxe totalment carregat. La fotolinera permet transitar dels combustibles fòssils cap a les energies renovables, a partir de l'ús d'uns panells fotovoltaics.

Per poder utilitzar la fotolinera caldrà disposar d'una targeta personalitzada, que es podrà sol·licitar a l'Ajuntament.

El punt de recàrrega estarà disponible les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, i funcionarà de forma automàtica, és a dir, sense personal d'assistència.

El temps aproximat de càrrega per vehicle és d'unes 8 hores.

L'alcalde de la ciutat, Enric Llorca, ha explicat que "la posada en marxa d'aquest servei coincideix amb la instal·lació de tres punts de recàrrega més, que permetran la càrrega de dos vehicles de manera simultània" i ha afegit que "la ciutat fa d'aquesta manera una aposta per la sostenibilitat, el medi ambient i el futur".

Article: MónSOStenible
Font: Ajuntament Sant Andreu

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Informació relacionada

Dissabte, 16 de febrer del 2019
Una nova fotolinera laboral a Molins de Rei