Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 18 de novembre del 2020

Puigcerver Lliure torna a entrar en acció per defensar el bosc i la muntanya amenaçada per la construcció d'una central eòlica

Una desena d'activistes ha caminat aquest dimecres al matí des de l'ermita fins a una de les plataformes on està previst plantar un molí amb eines, planter d'arbres i regadores. Un cop allà, han tret de les runes una alzina que les màquines havien arrancat pocs dies abans, l'han estirat fins al mig de la plataforma de terra i han dibuixat una creu geganta amb pedres al seu davant, representant de forma simbòlica, un funeral. Després de la representació teatral de comiat i enterrament del bosc, han plantat un bosc nou al seu voltant, fet d'alzines joves i d'arboçers.
 -  -  <br />  <br />

La plataforma Puigcerver Lliure reivindica una distribució més lògica i respectuosa de les energies verdes, on la producció es faci a prop del lloc de consum, i no sacrificant territoris sencers i espais naturals preservats amb grans biodiversitat. Per aquest motiu, la plataforma ha realitzat diverses accions de protesta i reivindicació, amb talls a la N240, i en el mateix indret on s'estant fent els treballs per a la construcció de la central eòlica Lo Vedat del Camp, al terme municipal de Riudecols.

 -  -  <br />  <br />
Article: MónSOStenible
Font: Lo Vedat del Camp, energia eòlica, centra eòlica,

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges