Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 31 de desembre del 2018

Propòsit d'any nou: salvar la Terra

Si sou de les que heu fet la vostra llista de propòsits d'any nou i hi heu afegit voler col·laborar per preservar el medi ambient, aquí van algunes propostes per començar l'any fent voluntariat ambiental i retrobar-se pell a pell amb la natura. Perquè el 2019 sigui un any ple d'alternatives sostenibles, sumem-nos als propòsits per salvar la Terra i participem dels centenars d'activitats que s'organitzen per cuidar el nostre entorn!

 -  -  <br />  <br />  

Si us preocupa l’estat dels boscos i voleu fer-hi alguna cosa, des de finals de gener fins al juny, podeu ajudar a avaluar la salut dels boscos a Bellaterra. Si no podeu comprometre-us a una activitat continuada, també podeu fer un tastet el diumenge 27 de gener a Barcelona, a l’actuació que organitza el GAF, el Grup d’Acció Forestal de Collserola.

Si, en canvi, us agraden més els ocells, teniu desenes de llocs per triar i ajudar a la comunitat científica a censar les poblacions de la zona. A mitjan de gener, s'organitzen activitats d'observació i cens de les aus hivernants de l’Empordà, les espècies d’aus als espais naturals d’Ivars i Vila-Sana, a Lleida, o d’aus rapinyaires nocturnes al Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. 

Per a qui us preocupa més aviat tota la gestió de residus i com educar les noves generacions per a un consum més responsable i sostenible, encara sou a temps d’anar al Cucalòcum de la Fira de Lleida d’aquest Nadal, on els participants entren en un espai decorat com la plaça d’un poble i practiquen la recollida de residus porta a porta, encesos, paper, vidre i restes orgàniques. A més, hi ha una exposició dels productes.

Perquè el 2019 sigui un any ple d’alternatives sostenibles, sumem-nos als propòsits per salvar la Terra i participem dels centenars d’activitats que s’organitzen per cuidar el nostre entorn!  

Article: MS
Font: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook